– Kursopplegg

Kurs/undervisning i leveringsbetingelser utarbeidet av ICC under kjennetegnet Incoterms® 2010 og evt. tidligere versjoner.

Jeg har nå igjen kapasitet til å holde kurs/forelesninger i regelverket om leveringsbetingelser utgitt av det Internasjonale Handelskammer (ICC), Incoterms®. Både åpne og bedriftsinterne kurs.

Jeg har til sammen forelest i Incoterms® og beslektede emner over 1000 ganger, og om ønskelig kan jeg oppgi referansepersoner på aktuelle steder og i aktuelle bedrifter/organisasjoner vedr. avholdte kurs. Kursene mine er gjennomarbeidede, gjennomprøvde og får gode tilbakemeldinger. Selv om Incoterms er ‘reinspikka’ jus, må du ikke la deg forlede til å tro at det er et kjedelig emne. Personlig synes jeg temaet er kjempespennende, og legger all min energi (og ikke minst min ære), i at du som kursdeltager og tilhører skal få den samme opplevelsen. Hvorvidt jeg lykkes med det kan kun du som deltaker avgjøre, men hvorfor ikke teste meg så kan du selv bedømme. Standardkursene mine varer 3-4 timer, avhengig av mengde spørsmål og diskusjoner, men jeg kan også gjennomføre meningsfulle seanser på alt fra 20 minutter til heldagskurs, evt over flere dager. Kursene holder jeg på både norsk og engelsk

Ta gjerne kontakt med meg (velg ‘kontakt’ fanen på toppen), evt klikk her, så kan vi snakkes nærmere.

Under her finner du en Incoterms® 2010 grafikk som du gjerne må laste ned og printe ut. Men hvis du sender meg en melding kan jeg kostnadsfritt sende deg en (eller  flere), eksemplarer av grafikken opptrykket i A3 format av god trykk og papirkvalitet til f.eks å henge på veggen.

Klikk her for Incoterms® 2010 grafikken

“Incoterms” er et registrert varemerke og utgitt av det International Chamber of Commerce (ICC)